G-YX6P6H2JM6

Om meg

Hei og velkommen hit!

Jeg heter Catrine og dette er min blogg. 

Jeg satte meg på skolebenken i 2019 etter 15 år i IT-bransjen for å utdanne meg til Reiselivskoordinator ved Treider fagskoler.

Vi skulle ut i praksis 16. mars 2020 og deretter så jeg for meg drømmejobben et sted der jeg kunne planlegge reiser for folk. Sånn ble det ikke!

Jeg ville derfor gjøre noe med reiselysten og mitt ønske om å inspirere mennesker til å oppleve nye ting og dermed ble denne bloggen født.

Fokus på Frankrike

Jeg er frankofil og vil derfor skrive mye om Frankrike. Vi har reist en god del i både Frankrike og Europa og jeg gleder meg til å utforske både kjente og ukjente steder i årene som kommer.

Det blir med andre ord ikke her du finner de mest eksotisk reisene til fjerne himmelstrøk, selv om jeg har vært heldig å få reise på noen slike også.

I 2018 var vi så heldige at vi kunne skaffe oss et feriehus i Frankrike, noe jeg har drømt om i mange år. Jeg skriver derfor også en del om det vi opplever i nærmiljøet av huset vårt i departementet Aude, i Languedoc.

Historiske tilbakeblikk

Det er utfordrende å skrive om reiser i etterkant, når reisene ikke ble foretatt i blogg-øyemed. Bildene ble ikke tatt for å kunne vises fram på internett. Vi gikk heller ikke systematisk til verks for å undersøke alt stedene vi besøkte hadde å by på.

Restaurantene vi besøkte for 5 år siden, er kanskje ikke åpne nå og kanskje ikke drevet av de samme eierne. Således blir det ikke inngående reiseguider jeg presenterer, men øyeblikk fra reiser vi har foretatt oss de siste årene. 

Heldigvis har vi endelig begynne å reise litt igjen og jeg har fått meg jobb i reiselivsbransjen. Det betyr mindre tid til å reise og å blogge, men med lopper og reiselyst i blodet, blir det reiser av det. Jeg skal forsøke å formidle dette på bloggen framover.

Jeg håper jeg du vil kose deg med bloggen og at du kan finne noe inspirasjon og nyttige ting her.

Følg Catrines reiser på Facebook og Instagram for å få med deg nye innlegg.

Velkommen til meg!
Jeg håper du vil finne noe du liker!

Hilsen Catrine


Short resume about me in English

Hi!

My name is Catrine.

I left the IT-business after 15 years and did a one year course in travel and tourisme. I was about to start my new career in june 2020, but as everybody know, that did not work out as planned.

In an attempt to stay “connected” with the travel business and to have something to show my future employers, I decided to start a travel blog.

Since I could not travel, during the pandemic, some of the previous articles were written with archived pictures. Thankfully we have had the chance to travel a bit again.

I am francofile and I fulfilled a lifelong dream of aquiring a house in France in 2018. My blog will be mostly about France and Europe, since that is the area I want to specialise in. This will not be the place where you find the most exotic travels, but I hope to be a go to place for France and all things French eventually!

I have since I started this blog, finally gotten a job in the travel industry. That means less time to actually travel and less time to write my blog, but still the opportunity for some travels both in the job and during the holidays.

Welcome to my blog. I hope you will find it interesting!

You can follow me on Instagram and Facebook too.

Kind regards, Catrine